Google+ Quiltinspiratie: Leren quilten

Leren quilten







Download hier je gratis e-book



Snelcursus patchwork naaien 




Wil jij het weleens proberen dat quilten, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen?
Of heb je al informatie gevonden op internet, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Toen ik begon met quilten keek ik allerlei filmpjes op internet, vooral op Amerikaanse websites. Maar ik merkte dat ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zag. Ik ben uiteindelijk in het diepe gesprongen en ben gewoon gaan proberen. Dat had als gevolg dat ik allerlei fouten ging maken die achteraf niet nodig waren. Mijn blokjes kregen niet allemaal dezelfde maat, waardoor het geheel niet goed in elkaar paste. Ik had het quilten bijna opgegeven. Dat zou echt jammer zijn geweest, want het quilten (en daarmee de stroom van creatieve energie die op gang is gekomen) heeft mijn leven zo ontzettend verrijkt!

Gelukkig heb ik sindsdien veel bijgeleerd, waardoor ik heb ontdekt dat het allemaal helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Daarom heb ik deze snelcursus patchwork naaien voor je gemaakt. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om van start te gaan. Ik heb alles voor je bij elkaar gezet in één korte handleiding. Natuurlijk kan het daarnaast ontzettend leuk zijn om internet af te struinen naar inspiratie, maar met dit boek heb je in ieder geval een handleiding waarmee je heel concreet aan de slag kunt gaan. 

Misschien vind je het gek dat ik mijn kennis gratis weggeef. Ik zou immers ook een boek kunnen maken om te verkopen? Maar ik heb een droom. Ik droom ervan om quilten in Nederland veel meer bekendheid te geven. Ik hoop dat veel meer mensen ontdekken hoe leuk quilten is, zodat ze er net zoveel plezier aan kunnen beleven als ik!

Daarom heb ik deze handleiding gratis gemaakt. In de toekomst ga ik ook een (uitgebreide) betaalde cursus aanbieden, maar deze informatie krijg je van mij cadeau. Alle dingen die je nodig hebt om van start te kunnen gaan in één handleiding. Ik hoop dat je net zoveel plezier in quilten krijgt als ik!



Download gratis e-book






Door het downloaden van dit e-book word je ingeschreven voor mijn quilttips. Mocht je die niet meer willen ontvangen dan is uitschrijven altijd mogelijk via de link in de mail. Als je al ingeschreven stond, moet je toch je e-mailadres opnieuw achterlaten om aan te geven dat je het e-book wilt hebben. Daardoor krijg ik een melding hoe vaak het boek is gedownload zodat ik weet of er belangstelling voor is.

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.